Deze website gebruikt cookies. Meer informatie en lees hoe U zich hiervoor afmelden kunt.

 Andorra reisgidsen en routekaarten

Wintersport reisaanbod Vakantiewoningen Ski gebieden en weer Wintersport kleding

Handige reisgidsen en routekaarten voor het plannen van uw wintersportvakanties en eventuele uitstapjes
Het berglandje Andorra ligt in de PyreneeŽn tussen Frankrijk en Spanje. De bergen trekken in de winter veel wintersporters.

   
Ski Snowboard Europe
Ski Snowboard Europe
Charles Leocha

Een Engelstalig boek wat skiŽrs en snowboarders helpt bij het plannen van een wintersport vakantie in de Alpen of PyreneeŽn. Gaat over de landen Oostenrijk, ItaliŽ, Zwitserland, Frankrijk, Spanje en Andorra. Gewicht 490 gr

   

Boekhandel voor reizen heeft diverse reisgidsen en routekaarten van Andorra en omgeving beschikbaar.
 

Reisgidsen en routekaarten Andorra

   
Michelin reisgids. Duidelijke kaartjes. Compacte beschrijvingen met illustraties. Handig, zowel bij de voorbereiding thuis als op reis.

De Groene Reisgids PyreneeŽn

   
Regional Espagne Cataluna, Aragon, Andorra
Regional Espagne Cataluna, Aragon, Andorra
Michelin Travel Publications

Michelin wegenkaart van Andorra, en een stukje Noord Spanje tot aan de kust. Het is een gedetailleerde Engelstalige kaart die niet scheurt.
De Regionale Michelin regiokaart biedt u pittoreske routes, een plaatsnamenregister, afstanden en reistijden, stadsplattegronden van de belangrijkste steden, diensten als flitspalen, service- en tankstations en rustplaatsen.
Afmeting 108x6x248 mm, Gewicht 92 gr

   
The Rough Guide to Pyrenees & Andorra Map
The Rough Guide to Pyrenees & Andorra Map
Rough Guides

Deze Engelstalige routekaart maakt het je makkelijk Andorra en omgeving inde PyreneeŽn te verkennen met de auto. Zowel de hoofdwegen als onverharde wegen kun je er op vinden. Alle interessante plekken staan er op aangegeven. Deze kaart kan je leiden naar kastelen, hooggelegen meren, kerken, en allerlei speciale natuurgebieden. De kaart is gemaakt van materiaal dat moeilijk scheurt en waterproof is, en daardoor onder allerlei weersomstandigheden te gebruiken. 
Afmeting 115x0x246 mm, gewicht 86 gr

   
Pyrenees And Gascony
Pyrenees And Gascony
Hachette

Een kleurrijke vakantiegids met gespecialiseerde routekaarten die leiden naar interessante plekken in de PyreneeŽn. Deze interessante plekken kunnen kerken, spectaculaire uitzichten, wandelingen, aanbevolen dorpjes en steden of regio's. Natuurschoon en monumenten. Je kunt meer dan 350 dingen die je kunt doen of bezichtigen in vinden. Het bevat ook kortingskaarten voor reductie op entree van bepaalde attracties die in de gids beschreven staan. Afmeting 120x13x220 mm, Gewicht 425 gr