Deze website gebruikt cookies. Meer informatie en lees hoe U zich hiervoor afmelden kunt.

Andorra home Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7- 8
Wintersport Andorra Vakantiehuizen  Skigebieden & weer reisgidsen en routekaarten Andorra

Reisgidsen, wegenkaarten, fietskaart en routekaarten Andorra

Handig bij het plannen van de route van uw vakantie en uitstapjes.
Andorra ligt in de PyreneeŽn. Het berglandje ligt tussen Frankrijk en Spanje. Het is vrij dun bevolkt,
en heeft zowel in de zomer als in de winter veel toeristen die het land bezoeken. De bergen trekken in de winter veel wintersporters en in de andere jaargetijden natuurgenieters. Of het dient als uitvalsbasis om bezienswaardigheden in de omgeving te bezoeken

   
Wandelgids Centrale en Oostelijke PyreneeŽn 1 Catalunya en Andorra

In de PyreneeŽn kunnen wandelaars genieten van een onbedorven bergwereld met rijke flora en fauna en gevarieerde landschappen.
De wandelingen betreffen Catalunya (Spanje) en Andorra. De gids beschrijft wandelroutes en informatie  over bezienswaardigheden, standplaatsen, herbergen, berghutten en campings, met internetadressen.

Routekaarten en reisgidsen Andorra

Reisboekhandel de zwerver heeft meerdere reisgidsen en routekaarten van Andorra en omgeving te koop

   
Fietskaart en wegenkaart
Andorra en Spaanse PyreneeŽn

Fietskaart en wegenkaart Andorra en Spaanse PyreneeŽn oost en Andorra - Michelin 146 in de Engelse taal. De kaart is gedetailleerd. Er zijn moeilijk andere kaarten met deze detaillering te vinden.  Toeristische hoogtepunten worden aangeduid met een begrijpelijk symbool. Voor de belangrijkste steden is er een kleine plattegrond.
De schaal  is  1:150.000 - en daardoor ook voor de fiets zeer geschikt.

   
De Groene Reisgids PyreneeŽn Michelin reisgids. Duidelijke kaartjes. Compacte beschrijvingen met illustraties. Handig, zowel bij de voorbereiding thuis als op reis.
   
The Rough Guide to Pyrenees & Andorra Map
The Rough Guide to Pyrenees & Andorra Map
Rough Guides

Deze Engelstalige routekaart maakt het je makkelijk Andorra en omgeving inde PyreneeŽn te verkennen met de auto. Zowel de hoofdwegen als onverharde wegen kun je er op vinden. Alle interessante plekken staan er op aangegeven. Deze kaart kan je leiden naar kastelen, hooggelegen meren, kerken, en allerlei speciale natuurgebieden. De kaart is gemaakt van materiaal dat moeilijk scheurt en waterproof is, en daardoor onder allerlei weersomstandigheden te gebruiken. 
Afmeting 115x0x246 mm, gewicht 86 gr

   
The Mountains of Andorra
The Mountains of Andorra
Alf Robertson & Jane Meadowcroft

Een Engelstalige reisgids waarmee je de bergen van Andorra te voet kunt gaan verkennen. Deze reisgids is samengesteld door een team van ervaren gidsen. Er worden 60 wandelroutes door het dit land beschreven. Andorra heeft betaalbare mogelijkheden om te overnachten, en een uitstekende bus dienstregeling. Met de spectaculaire natuur, bergomgeving met 80 meren, maakt dit een uitstekend land waar de wandelaar aan zijn trekken kan komen.

   
Regional Espagne Cataluna, Aragon, Andorra
Regional Espagne Cataluna, Aragon, Andorra
Michelin Travel Publications

Michelin wegenkaart van Andorra, en een stukje Noord Spanje tot aan de kust. Het is een gedetailleerde Engelstalige kaart die niet scheurt.
De Regionale Michelin regiokaart biedt u pittoreske routes, een plaatsnamenregister, afstanden en reistijden, stadsplattegronden van de belangrijkste steden, diensten als flitspalen, service- en tankstations en rustplaatsen.
Afmeting 108x6x248 mm, Gewicht 92 gr

   
Pyrenees And Gascony
Pyrenees And Gascony
Hachette

Een kleurrijke vakantiegids met gespecialiseerde routekaarten die leiden naar interessante plekken in de PyreneeŽn. Deze interessante plekken kunnen kerken, spectaculaire uitzichten, wandelingen, aanbevolen dorpjes en steden of regio's. Natuurschoon en monumenten. Je kunt meer dan 350 dingen die je kunt doen of bezichtigen in vinden. Het bevat ook kortingskaarten voor reductie op entree van bepaalde attracties die in de gids beschreven staan. Afmeting 120x13x220 mm, Gewicht 425 gr

   
Ski Snowboard Europe
Ski Snowboard Europe
Charles Leocha

Een Engelstalig boek wat skiŽrs en snowboarders helpt bij het plannen van een wintersport vakantie in de Alpen of PyreneeŽn. Gaat over de landen Oostenrijk, ItaliŽ, Zwitserland, Frankrijk, Spanje en Andorra. Gewicht 490 gr